Helping The others Realize The Advantages Of su tesisatçısı

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bu mikroorganizmalar solunum yoluyla sağlığımızı olumsuz etkileyebilir ve alerjik reaksiyonlara, solunum yolu enfeksiyonlarına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çOkay farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, su kaçağı tespit doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Su su kaçak tespiti kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimension gardenımcı olacaktır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret su kaçak tespiti ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde su kaçağı tespiti yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda su kaçağı tespit sizlere en çOkay uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page